Bugün Yeni Siteyi Kullanacağız!

06.12.2017 08:38
  •  A 

Arkadaşlar,
           Bugün yeni sitemizi kullanacağız. Hepinizin yeni site test adresine girmenizi istiyorum. Böylece olası eksik ve aksayan birşey varsa, sizlerin geri dönüşü ile sonraki iki gün bu eksiklikleri tamamlamayı düşünüyoruz. Şu ana kadar belirttiğiniz taleplerin sanırım hepsini yeni sitede düzenledik.

Bu birkaç gün yeni site ile ilgili yoğun bir çalışmamız olacak. Cumartesi günü de geçişi yapmayı planlıyoruz. Yani önümüzdeki hafta Pazartesi günü yeni sitemizde faaliyetimize başlamayı planlıyoruz. 

Bu nedenle, lütfen Çarşamba günü yeni site  https://ba.sultanas.org test adresine giriniz. Yarın bu işle meşgul olacağım. Mevcut açık öngörülerimi ve beklenti yazılarımdaki görüşlerimi biliyorsunuz. Fırsat bulursam paylaşımlar yaparım. 
 

    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_

 

    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 05.12.2017
    07:53
  • 04.12.2017
    08:44

    10:00'da Kasım ayı ve yıllık enflasyon verimiz açıklanacak. Enflasyon konusunda 4 Ekim tarihindeki ''Bir Süre Enflasyonu Unutun!'' başlıklı yazımdan görüşümü biliyorsunuz. Benim için üretimi, özellikle katma değerli üretim artışını sağlamak esas olmalıdır. Aynı zamanda gıda üretimini de arttırmak es... Devamı »

  • 01.12.2017
    09:19

    İşte ABD'nin asıl amacı da zaten davanın bu yönde gelişmesiydi diye düşünüyorum! Zarrab dünkü ifadelerinde, İran ticareti için kendisine o tarihte başbakanımızın ve ekonomi bakanımızın talimat verdiğini söylemiş. İşte benim de çekindiğim risk burada yatıyor! Bu kayıt dışı ticaret hükümet ya da bir s... Devamı »

  • 30.11.2017
    11:53

    Değerli arkadaşlar, Biliyorsunuz bir süredir yeni site çalışması yapıyorduk. Artık son aşamasına geldik. Son testlerini yaptıktan sonra, yeni siteye geçeceğiz. Bu nedenle bu geçiş sonrasında mevcut sitemize erişim kapatılacaktır. Sizlerden ricam bu geçiş öncesinde yeni siteyi hepiniz ... Devamı »

  • 30.11.2017
    09:59

    Piyasaları uzun süredir geren Zarrab konusu dün kısmen netleşmeye başladı. Halkbank Gn.Müd. yrd'nın yargılanması sürecine geçildi. Zarrab ilk ifadesini dün verdi. İlk ifadede bankalarımızın ve eski bazı bakanlarımızın adı geçiyor ki, zaten bu isimleri hepiniz biliyorsunuz. Zarrab'ın ifadesi bugün de... Devamı »