Beklenti Yazım Olmayacaktır!

27.11.2017 09:13
  •  A 

Bizim için en önemli piyasa belirleyicisi ABD Zarraf Davasının akıbeti olacaktır. Bu konudaki riskleri ben de sizler kadar biliyorum. Cuma günü Trump'ın cumhurbaşkanımızı araması acaba bir yumuşama ve risklerde azalma yaratacak mı bilemiyorum. Bu nedenle ben davanın olası akıbetini görmek istiyorum. 

Umarım hayrımıza sonuçlar oluşur. Hepinize iyi bir hafta diliyorum.
 

    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 24.11.2017
    08:30

    Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Eğitim-öğretimdeki en önemli kişiler olarak sizlere çok büyük sorumluluk ve görevler düşüyor. Devletimiz ve milletimizin gelişmiş toplumlara katılması için bu sorumluluğunuzun bilinci ile çalışmanızı dilerim. Yolunuz açık olsun. Herkes Zarraf ... Devamı »

  • 23.11.2017
    08:46

    Bugün beklenti yazım olmayacaktır.   Devamı »

  • 22.11.2017
    09:17

    BİST gerçek değerlemesi düşük olduğu için değil, iç ve dıştaki özellikle ABD kaynaklı risklerimiz nedeniyle düşüyor. ''İşte bu nedenle, yaşadığımız bir panik fiyatlaması olduğu için, ben yatırımcıların geri çekilerek izlemede kalmalarını, panikleyerek zarara satış yapmadan bu günlerin geçmesini bekl... Devamı »

  • 21.11.2017
    09:30

    Maalesef iyi bir dönemi daha dünya ile negatif ayrışarak harcıyoruz. Dünya borsaları gayet iyi durumda. Çok önemli kayıplar yok. Hatta ciddi kar realizasyonları bile tam manası ile henüz yaşanmadı diyebiliriz. Buna karşılık 2013 Gezi olayları ile birlikte negatif ayrışma yaşayan BİST, yine piyasadan... Devamı »

  • 20.11.2017
    09:47

    NATO tatbikatındaki skandal alçaklık da gösterdi ki, batının amacı; tam Osmanlı'yı parçalamış ve son kalan Anadolu topraklarında bir kürt devleti kuracak iken, bu amacı bozan Atatürk nedeniyle yarım kalan işlerini bitirmek. ABD, İngiltere bu planın ana uygulayıcıları. Almanya, Avusturya, Danimarka g... Devamı »