Bodrum Global Run!

24.05.2015 22:08
  •  A 

         Biraz geç oldu ama 3 Mayıs Bodrum Global Run'dan Görüntüler!




Aydın Eroğlu(geliş istikametine göre deniz üzerinden koşuyorum)
Aydın Eroğlu


Buse&Aydın Eroğlu



Hülya&Aydın Eroğlu                                                                                         Özge Ulusoy & Ece Eroğlu










                                                                                                                          Koşuyu tamamlayan tek stratejist ödülüne layık görüldüm:)
    

Ödülümü ünlü kareograf Hakan Tan'ın elinden alırken...:)
g



  
                            
             Koşuya katılmadan önce dediğim gibi; ''01/01/1966 sabah 06:00'da ebe vasıtası ile Söke'de doğan 100 kg.üstü stratejistler katagorisi'' nde birinciliği kimselere kaptırmadım:))  Mutluyum, gururluyum.

            Şaka bir yana ama, Global Liman İşletmeleri'nin tüm geliri Parıltı Görmeyen Çocuklar Derneği'ne bağışlanan Bodrum Maratonu gerçekten hem anlamı, hem de etkinlikleri çok güzel bir organizasyon oldu. Teşekkürler GLOBAL!

 

    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 22.05.2015
    08:58

    Sekiz gündür beklentilerin üstünde yükseliş yaşamış bir borsanın düşmesi için ille de bir sebep aramaya gerek yoktur. Dün yaşanan düşüş her türlü nedenle yaşanmış olabilir. Yani, bazı kişilerin bu düşüşe neden olarak gösterdiği son Konda seçim anketinin sonuçları nedeniyle de düşmüş olabilir, yeteri... Devamı »

  • 21.05.2015
    08:52

    Dün akşam açıklanan FED tutanaklarında faiz artışının haziran ayında başlamasının zayıf olduğu sinyalleri görülüyor. Zaten kaç ay öncesinden beri bu beklentide olduğumuzu biliyorsunuz. Kısacası bu özel bir durum değil. Piyasalar bu beklentiyi öncesinden satın aldığı için, tuttanakların borsalar için... Devamı »

  • 20.05.2015
    08:51

    Gelen ABD verileri nedeniyle FED'in haziran ayında da faiz artışı yapmayacağı görüşünün etkisi, ECB'nin varlık alımlarını hızlandıracağı yönündeki açıklamalar, brent petrolün yeniden düşmesi gelişmiş ülke borsalarnın hızlı yükselişler yapmasına neden oldu. Özellikle de, ECB(Avrupa Merkez Bankası)'nı... Devamı »

  • 19.05.2015
    11:07

    ATATÜRK KURTULUŞ SAVAŞINDA Bir gemi yanaştı Samsun'a sabaha karşı Selam durdu kayığı, çaparası, takası, Selam durdu tayfası.   Bir duman tüterdi bu geminin bacasından Bir duman Duman değildi bu Memleketin uçup giden kaygılarıydı.   Samsun limanına bu gemi... Devamı »

  • 18.05.2015
    09:10

    Onu bilemem, siz karar verin. İşsizlik artıyor. Cari dengede bozulma sürüyor. ABD ve AB bir iyi veri yolluyor, bir kötü veri. Lojistikçiler, Türkiye'nin ihracat çıkış kapılarında özellikle Avrupa dışı piyasalar için bir çok sorunla karşılaştıklarına dikkat çekiyorlar. Ama diğer taraftan AB ile gümrü... Devamı »